Diensten

Startende aquarianen kunnen hier ook terecht voor uitgebreide opstartinfo, uitleg over al de    verschillende opstartmethodes, of professionele opstartbegeleiding. Alles wat je nodig hebt om succesvol op te starten vind je hier, en wij staan je met raad en daad hierin bij.

Wij staan de beginnende (en ervaren) aquariaan graag te woord over de meest uitgebreide      onderwerpen, of het nu gaat over de Balling methode, DSR, de Triton methode, of het klassieke berlijn systeem of het werken met een refugium of DSB, hier kan je altijd terecht voor uitgebreide info over alle facetten van de verschillende methodes om tot een succesvol rifaquarium te komen.

Ben je vol goede moed begonnen, maar loopt je aquarium niet echt zoals het hoort, of heb      je last van algen of ongedierte, dan kan je hier ook altijd terecht voor info en raad, en de nodige producten of behandelingen zijn hier ook altijd verkrijgbaar.

Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken maar ben je niet zeker van de te volgen vuistregels over verlichting of stroming, twijfel je over de technische kant van bijvoorbeeld overloopsystemen, wil je graag wel eens weten voor welke koralen je systeem wel of niet geschikt is dan ben je hier ook aan het juiste adres.

We kunnen samen met jou een volledig systeem op maat uitdenken,  je huidige systeem doorlichten en voorstellen doen naar optimalisatie toe of kijken welk kant en klaar systeem het beste bij jou wensen aansluit.

Wij verzorgen ook het gehele onderhoud van uw aquarium

Meer weten?

Wat klanten van ons vinden